ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας (ΕΕΜ) στο πλαίσιο της Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης των Μαστολόγων με το αντικείμενο τη χειρουργική του μαστού, σας καλωσορίζει στο webinar με θέμα «Aστική και Ποινική ευθύνη των ασχολούμενων με τη χειρουργική του μαστού».

Η ΕΕΜ στο διάβα των 42 χρόνων λειτουργίας και προσφοράς της στον χώρο της Μαστολογίας, εργάζεται συστηματικά και αποτελεσματικά για τη Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση των ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, ακολουθώντας τις απαιτήσεις της εξειδίκευσης στη Μαστολογία.

Με αυξημένο αίσθημα καθήκοντος, προσφοράς και ενημέρωσης επί των εξελίξεων, με το παρόν webinar επιθυμούμε να προσφέρουμε ειδικά σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία που βιώνει η χώρα μας λόγω κορωνοϊού αφενός, αλλά και της αύξησης των μηνύσεων εναντίων των Χειρουργών αφετέρου, ενημέρωση των ιατρών που ασχολούνται με τη Χειρουργική του μαστού και καθημερινά αντιμετωπίζουν τη δαμόκλειο σπάθη της Αστικής και Ποινικής ευθύνης επί της κεφαλής των, σε περίπτωση Ιατρικής αμέλειας ή Ιατρικού λάθους.

Έμπειροι και καταξιωμένοι ο κάθε ένας στον τομέα του Επιστήμονες, θα αναπτύξουν και θα παρουσιάσουν όλα τα σύγχρονα δεδομένα σ’ ένα ευαίσθητο και μείζονoς ενδιαφέροντος πρόβλημα στο οποίο συμμετέχουν ιατροί, ασθενείς, Ασφαλιστικές Εταιρείες αλλά και Νομικοί.

Στο webinar μπορούν να συμμετάσχουν και να τo παρακολουθήσουν Γυναικολόγοι-Μαστολόγοι, Χειρουργοί-Μαστολόγοι, Πλαστικοί Χειρουργοί , Ακτινολόγοι, Παθολογοανατόμοι, Κυτταρολόγοι, εκπρόσωποι Ασφαλιστικών Εταιρειών, Νομικοί και Επαγγελματίες Υγείας, διευρύνοντας τις γνώσεις τους, αλλά και συμμετέχοντας στη συζήτηση για την ανταλλαγή απόψεων, προβάλλοντας και τους προβληματισμούς τους.

Με ιδιαίτερη χαρά αναμένουμε τη συμμετοχή σας και προσδοκούμε ότι η εκπαιδευτική αυτή προσπάθεια θα βοηθήσει στην ενημέρωση και γνώση και θα στηρίξει όλους εμάς στην αντιμετώπιση ενός τόσο ευαίσθητου επιστημονικά και κοινωνικά θέματος.

 

Με τιμή

Η Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας
Δρ Λυδία Ιωαννίδου-Μουζάκα

 

Αιτήσεις Μελών

Περιοδικό Μαστολογίας

Who's Online 

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 44 επισκέπτες και κανένα μέλος

Συμβουλές

Επικοινωνία

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 124Β (2ος όροφος) Αθήνα,
ΤΚ 11526

Τηλ. 210 7470257
Fax: 210 7716834
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρείτε μας στο Facebook

Scroll to top