ΕΙΣΑΓΩΓΗ.

Η παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων καλύπτει την ιστοσελίδα μας https://mastologia.gr και σκοπός της είναι η ενημέρωσή σας για τη συλλογή και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από την Εταιρεία μας. Για μας τα προσωπικά σας δεδομένα είναι σημαντικά γιατί τα συλλέγουμε με την δική σας επιθυμία ώστε να συμβάλουμε μαζί στην βελτίωση του δημοσίου αγαθού της υγείας. Η συλλογή και η χρήση των δεδομένων σας μέσω της επικοινωνίας μας με εσάς είναι το μέσο για να υπηρετήσουμε αυτόν τον σκοπό. Επομένως, θέλουμε να είσαστε σίγουροι για την ασφάλειά τους.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας (ΕΕΜ) αποσκοπεί στον συντονισμό επί εθνικού επιπέδου των επιστημονικών προσπαθειών των ειδικών ιατρών, αλλά και άλλων επιστημόνων που ασχολούνται με τον μαστό. Είναι μέλος της Διεθνούς Εταιρείας Μαστολογίας. Περισσότερες πληροφορίες για τους σκοπούς και την δράση μας θα βρείτε στην παρούσα ιστοσελίδα μας.

Για τους σκοπούς του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων θεωρούμαστε Υπεύθυνοι Επεξεργασίας των Δεδομένων σας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην γραπτώς στην διεύθυνση Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας: Λ. Κηφισίας 18 Αθήνα 11526, ηλεκτρονικώς στην ηλεκτρονική διεύθυνση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικώς στον αριθμό 210 7470257 καθώς και με αποστολή φαξ στον αριθμό 210 7716834. Για απορίες σας σχετικά με την χρήση των δεδομένων σας απευθυνθείτε στον/την υπάλληλο της Εταιρείας μας και υπεύθυνο για θέματα προσωπικών δεδομένων.

ΠΩΣ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ

Συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα με την συναίνεσή σας κατά την εισαγωγή των στοιχείων σας στην ιστοσελίδα μας για την εγγραφή σας ως μέλους ή κατά την αποστολή των στοιχείων σας με άλλον τρόπο (ταχυδρομικώς, με φαξ ή με την συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής μέλους κατά την επίσκεψή σας στα γραφεία μας ή στα συνέδρια που διοργανώνουμε). Δεν συλλέγουμε δεδομένα από τρίτους καθώς θεωρούμε σημαντικό να γίνετε μέλος μας επειδή εσείς το επιθυμείτε και όχι κατόπιν δικής μας προτροπής.

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ

Συλλέγουμε τα δεδομένα σας αποκλειστικά και μόνον προκειμένου να σας ενημερώνουμε για τις τρέχουσες εξελίξεις στα ζητήματα που αφορούν τις παθήσεις και την θεραπεία του Καρκίνου του Μαστού, για την διοργάνωση και τη συμμετοχή σας σε συνέδρια και ημερίδες με θέμα τον Καρκίνο του Μαστού και για την ευαισθητοποίησή σας για την ανάγκη έγκαιρης διάγνωσης στην καταπολέμηση του Καρκίνου του Μαστού. Οι σκοποί που χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας είναι μόνον ενημερωτικοί και εκπαιδευτικοί.

ΠΟΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ

Κρατάμε και χρησιμοποιούμε μόνον όσα δεδομένα μας εμπιστεύεστε εσείς και είναι απολύτως αναγκαία για να πραγματοποιούμε τους παραπάνω σκοπούς, δηλαδή το όνομα και το επίθετό σας, το τηλέφωνο ή/και το email επικοινωνίας σας καθώς και την ταχυδρομική σας διεύθυνση.

ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ

Δεν διαβιβάζουμε τα δεδομένα σας προς τρίτους και κανείς άλλος δεν έχει πρόσβαση σε αυτά εκτός από εμάς. Εάν επ’ αφορμή μίας επιστημονικής εκδηλώσεως (συνεδρίου ή εκπαιδευτικού σεμιναρίου) τα δεδομένα σας γνωστοποιηθούν προς τρίτους, αυτό θα γίνει με την δική σας συναίνεση. Δεν πρόκειται να δημοσιοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ούτε να τα γνωστοποιήσουμε σε άλλο μέλος μας. Επίσης δεν διαβιβάζουμε τα δεδομένα σας προς τρίτες χώρες.

Θα διαβιβάσουμε τα δεδομένα σας προς τρίτους χωρίς την συναίνεσή σας μόνον εάν απαιτηθεί από το νόμο, εάν χρειαστεί να σας προστατεύσουμε (όπως επί παραδείγματι για να αποτρέψουμε απόπειρα εξαπάτησής σας) ή εφόσον απαιτηθεί για να διατηρήσουμε την ασφάλεια των συστημάτων υπολογιστών μας και των δικτύων μας.

ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ

Κρατάμε τα δεδομένα σας για όσο χρόνο χρειάζεται για να σας ενημερώνουμε, σύμφωνα με τους σκοπούς της Εταιρείας μας, και πάντως όχι πέραν των δέκα ετών από την εγγραφή σας ως μέλος, γιατί αυτός θεωρούμε ότι είναι ένας εύλογος χρόνος χρήσεώς τους σε συνάρτηση με τους ενημερωτικούς και επιστημονικούς σκοπούς που υπηρετούμε. Σε κάθε περίπτωση μέσα από την συχνή επικοινωνία μας μαζί σας ανανεώνουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα την συναίνεσή σας για την χρήση των δεδομένων σας. Μετά την πάροδο της δεκαετίας αυτής, θα ζητήσουμε την συναίνεσή σας για την συνέχιση χρήσεώς τους και αν δεν την λάβουμε θα διαγράψουμε τα δεδομένα σας.

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΣΚΗΣΕΤΕ

Κατ’ αρχάς μπορείτε ανά πάσα στιγμή να διαγραφείτε από μέλος της Εταιρείας μας χωρίς κόστος ή μπορείτε να μας ενημερώσετε στα παραπάνω στοιχεία επικοινωνία μας ότι δεν θέλετε πια να χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας.

Μπορείτε επίσης να μας ζητήσετε να σας ενημερώσουμε για το ποια δεδομένα σας έχουμε συλλέξει και χρησιμοποιούμε, να ζητήσετε την τροποποίηση των δεδομένων σας, εάν έχουν αλλάξει από τον χρόνο εγγραφής σας, να ζητήσετε την διαγραφή των δεδομένων σας, να ζητήσετε να μην τα χρησιμοποιούμε για κάποιους σκοπούς και βέβαια να ζητήσετε να τα μεταφέρουμε αυτούσια σε τρίτον ή τρίτους.

Μπορείτε επίσης να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων εάν πιστεύετε ότι παραβιάζεται το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ

Αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας σε ασφαλή συστήματα που είναι εγκατεστημένα στα γραφεία μας και φροντίζουμε για την εφαρμογή κατάλληλων τεχνικών και οργανωτικών μέτρων ώστε να τα προστατεύσουμε από κινδύνους απώλειας, αλλοίωσης ή διαρροής.

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΔΗΛΩΣΕΩΣ: 7 Ιουνίου 2018

Περιοδικό Μαστολογίας

Who's Online 

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 90 επισκέπτες και κανένα μέλος

Συμβουλές

Επικοινωνία

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 124Β (2ος όροφος) Αθήνα,
ΤΚ 11526

Τηλ. 210 7470257
Fax: 210 7716834
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρείτε μας στο Facebook

Scroll to top