Εξήντα επτά γυναίκες υποβλήθηκαν σε δωρεάν εξέταση μαστού και υπερηχογράφημα, από εθελοντές ιατρούς της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας (ΕΕΜ), την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 στο Α’ ΚΑΠΗ του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου. 

Οι εν λόγω γυναίκες όπως μας ανέφεραν, είχαν υποβληθεί σε μαστογραφία από την κινητή μονάδα μαστογραφίας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, αλλά δεν είχαν παραλάβει ακόμη τις μαστογραφίες τους για να μπορεί να γίνει πλήρης εκτίμηση / διάγνωση.

Σε άλλες περιπτώσεις, όπου οι γυναίκες δεν έχουν υποβληθεί σε μαστογραφία, τις παραπέμπουμε να γίνει η μαστογραφία και να μας κρατήσουν ενήμερους για τα ευρήματα. Στις συγκεκριμένες γυναίκες δεν έχουμε ακόμη πλήρη διάγνωση, διότι όπως γνωρίζετε, η ύπαρξη υποκλινικού καρκίνου, διαπιστώνεται μόνον από τη μαστογραφία. Η εξέταση έγινε με πρωτοβουλία της ΕΕΜ και τη συνεργασία του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου. Η εκδήλωση τελούσε υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων.

Η εξέταση των γυναικών πραγματοποιήθηκε από τους εθελοντές ιατρούς  της ΕΕΜ που  παρείχαν δωρεάν  τις υπηρεσίες τους. Πρόκειται για τους   ιατρούς κ.κ. Βασίλη Γεωργούντζο (Συντονιστή-Διευθυντή Ακτινοδιαγνωστικού Τμήματος Γ.Ν.Α.«Γ.Γενηματάς»), Αγγελική Αθανασίου (Μαιευτήρα,Γυναικολόγο-Χειρουργό, Χειρουργό Μαστού), Κατερίνα Μανίκα (Χειρουργό Μαστού), Ιωάννη Παπακωνσταντίνου (Ειδικευόμενο Μαιευτήρα / Γυναικολόγο), Serrano Giuseppina (Χειρουργό-Γυναικολόγο) Χρήστο Σταυρουλή (Ακτινολόγο), Μάρω Στεφανίδου (Ακτινολόγο) και Εύα Κλεόπα (Ακτινολόγο).

Αιτήσεις Μελών

Περιοδικό Μαστολογίας

Who's Online 

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 144 επισκέπτες και κανένα μέλος

Συμβουλές

Επικοινωνία

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 124Β (2ος όροφος) Αθήνα,
ΤΚ 11526

Τηλ. 210 7470257
Fax: 210 7716834
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρείτε μας στο Facebook

Scroll to top