Την 05/02/2018 στη Λ.Α.Ε.Δ. η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο Πανοσιολογιωτατος Αρχιμανδριτης κ. Γαβριήλ ως εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, η σύζυγος του ΠτΔ κ. Σίσσυ Παυλοπούλου, ο κ. Βασίλης Λεβέντης Πρόεδρος της Ενώσεως Κεντρώων, ο κ. Βασίλης Οικονόμου Τομεάρχης Υγείας και Βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, ο εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Σωτήριος Ζώτος, η εκπρόσωπος του Δημάρχου Αθηναίων, Αντιδήμαρχος Κοινωνικών υπηρεσιών κ. Μαρία Στρατηγάκη, η κ. Νικολέττα Καπερώνη Πρόεδρος της Ελληνο-Κινεζικής Ένωσης Εμπορίου , ο κ. Παναγιώτης Κουτσίκος Πρόεδρος του Ελληνο-Τουρκικού Επιμελητηρίου, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Τουρισμού Υγείας, η Πολιτευτής της Β΄Αθηνών Ιατρός κ. Πολύτιμη Λεονάρδου, οι Δημοσιογράφοι κ.κ. Πηνελόπη Γαβρά, Σωσώ και Κική Σωσωγιάννη, Γιώτα-Μαρία Πανταζίδου.
Την εκδήλωση συντόνισε και παρουσίασε η δημοσιογράφος κ. Μάγδα Τσεγκου η οποία ανέγνωσε και το χαιρετισμό της κ. Ντόρας Μπακογιάννη.
Στη βραδιά έδωσαν την μουσική νότα με τραγούδι ο Γιάννης Καρυτινός και με την κιθάρα του ο Γιάννης Ηλιόπουλος.
Ευχόμενη μία Καλή και Δημιουργική Χρονιά σε όλους ευχαριστώ προσωπικά και εκ μέρους του ΔΣ της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας όσους παραβρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Για την Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας

Η Πρόεδρος
Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα

------------
Ακολουθούν φωτογραφίες απο την εκδήλωση.

Αιτήσεις Μελών

Περιοδικό Μαστολογίας

Who's Online 

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 98 επισκέπτες και κανένα μέλος

Συμβουλές

Επικοινωνία

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 124Β (2ος όροφος) Αθήνα,
ΤΚ 11526

Τηλ. 210 7470257
Fax: 210 7716834
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρείτε μας στο Facebook

Scroll to top