Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Δύο πολύ σημαντικά Συνέδρια για τον Μαστό θα πραγματοποιηθούν το 2016, δίνοντας σε όλους μας την ευκαιρία να ενημερωθούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και να διευρύνουμε χρήσιμες επαφές και γνωριμίες με συναδέλφους της επισημονικής μας κοινότητας. 

 

Τα Συνέδρια αυτά, με το ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλους εμάς, είναι τα εξής:

 

Το 18ο Παγκόσμιο Συνέδριο Μαστολογίας της SIS  στη Βαρσοβία, 5-8 Μαΐου.

 

Ένα Συνέδριο υψηλού επιστημονικού επιπέδου, όπως όλα εξάλλου τα Συνέδρια της SIS, το οποίο θα διεξαχθεί στη Βαρσοβία, μια καταπληκτική πόλη που αναδύθηκε από τις στάχτες του  Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και αποκαταστάθηκε με απόλυτο σεβασμό στην Ιστορία. Σήμερα είναι μια δυναμική μητρόπολη που συνεχώς αναπτύσσεται, χάρη στη δημιουργικότητα των δραστήριων και ευγενικών της κατοίκων. 

Το Συνέδριο αυτό, πέραν της σημαντικότητας των θεμάτων τα οποία θα διαπραγματευτεί, θα ασχοληθεί και με κάτι που για εμάς τους Έλληνες έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού θα κριθεί η οριστικοποίηση της οργάνωσης του 21ου Παγκοσμίου Συνεδρίου Μαστολογίας που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα το 2020.  Γι αυτό η συμμετοχή του κάθε ενός από εμάς είναι πολύ σημαντική.

Σε ότι αφορά στα διαδικαστικά θέματα, η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας έχει φροντίσει  να κρατήσει αεροπορικά εισιτήρια χαμηλού κόστους, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και χαμηλό κόστος εγγραφής στο Συνέδριο,  με ομόφωνη απόφαση που λήφθηκε στη  Γενική Συνέλευση της κατά τη διάρκεια του 4ου  Παγκόσμιου Συνεδρίου  Μαστολογίας στο Παρίσι το 1984 ύστερα από πρόταση  του τότε Γεν. Γραμματέα της SIS  κ.Van Bogaert και ισχύει μέχρι σήμερα.

Είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να αφήσουμε να πάει χαμένη κι έτσι σας καλούμε να προεγγραφείτε εγκαίρως μέχρι την 8η Φεβρουαρίου με κόστος μόνον 385 €.

 

Ακολουθεί το Φθινόπωρο

20-24 Οκτωβρίου το 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαστολογίας  στη Θεσσαλονίκη, το δικό μας Συνέδριο που θα ασχοληθεί με τις τελευταίες εξελίξεις στη Μαστολογία, τις δικές σας ανακοινώσεις και την πάντα χρήσιμη ανταλλαγή απόψεων που θα αποτελέσουν αφορμή για δημιουργικό επιστημονικό διάλογο.

Θεωρείται ευνόητη η σύσσωμη συμμετοχή μας και η Γραμματεία της ΕΕΜ ου  είναι στη διάθεση σας για οποιαδήποτε  συμπληρωματική πληροφορία χρειασθείτε.

Με θερμούς συναδελφικούς χαιρετισμούς,

 

Η Γενικός Γραμματέας                                                                                           Η Πρόεδρος

 

 

 

Αγγελική Αθανασίου                                                                        Λυδία Ιωαννίδου-Μουζάκα

Αιτήσεις Μελών

Περιοδικό Μαστολογίας

Who's Online 

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 114 επισκέπτες και κανένα μέλος

Συμβουλές

Επικοινωνία

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 124Β (2ος όροφος) Αθήνα,
ΤΚ 11526

Τηλ. 210 7470257
Fax: 210 7716834
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρείτε μας στο Facebook

Scroll to top