Δυστυχώς τα νέα από το κάλεσμά για την συνένωση των συναφών με τον μαστό Επιστημονικών Εταιρειών που έκανε η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας (ΕΕΜ), δεν είναι ευχάριστα. Παρόλα αυτά, η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας, δεν θα εγκαταλείψει την προσπάθειά της, αφού πιστεύει ότι στους δύσκολούς οικονομικούς καιρούς που ζούμε η συνένωση, θα είναι προς όφελος των γυναικών, της κοινωνίας αλλά και των ίδιων των ιατρών γενικότερα.


Στην πρώτη μας προγραμματισμένη συνάντηση, στις 16 Ιουλίου 2013, δεν προσήλθε κανένας από τους εκπροσώπους των άλλων εταιρειών. Μόνον η Ελληνική Εταιρεία Πρώιμου Διαγνώσεως και Αντιμετώπισης του Καρκίνου του Μαστού, με έδρα τη Θεσσαλονίκη μας απέστειλε επιστολή με την οποία καταρχήν συμφωνεί με την συνένωση των επιστημονικών εταιρειών με αντικείμενο τις παθήσεις του μαστού, αλλά παρακαλεί να υπάρξει πρόβλεψη στις διατάξεις που θα διέπουν αυτή τη συνένωση, και για τους συναδέλφους της επαρχίας λόγω απόστασης και δυσμενών οικονομικών συνθηκών.

Το γεγονός ότι η πρότασή μας δεν έτυχε της ανταπόκρισης που επιθυμούσαμε στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και παρά την προτροπή του Υπουργού Υγείας κ. Άδωνη Γεωργιάδη προς την ίδια κατεύθυνση με την ΕΕΜ, το Δ.Σ. της Εταιρείας μας δεν θα εγκαταλείψει την προσπάθειά, γι’ αυτό και προγραμματίζει από τον Σεπτέμβριο νέα πρόσκληση για συνεργασία και ίσως και Συνέντευξη Τύπου για τη δημοσιοποίηση του θέματος.

Αιτήσεις Μελών

Περιοδικό Μαστολογίας

Who's Online 

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 361 επισκέπτες και κανένα μέλος

Συμβουλές

Επικοινωνία

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 124Β (2ος όροφος) Αθήνα,
ΤΚ 11526

Τηλ. 210 7470257
Fax: 210 7716834
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρείτε μας στο Facebook

Scroll to top