Η έννοια του εθελοντισμού συνδέεται με την αλληλεγγύη και την ανιδιοτελή προσφορά. Ο εθελοντισμός εκφράζεται με πολλούς τρόπους, ο καθένας από αυτούς με τo δικό του πρόσωπο και μέθοδο δράσης. Κοινό χαρακτηριστικό όμως όλων είναι η συνδρομή τους στην προάσπιση των κοινωνικών, οικονομικών και περιβαλλοντικών προβλημάτων και καλείται να αναπληρώσει τα κενά που δημιουργεί η αδυναμία του κράτους και οι μηχανισμοί της αγοράς.

Ο εθελοντισμός δεν είναι απλά ένας όρος, είναι στάση ζωής και δρα εποικοδομητικά στο κοινωνικό σύνολο καθώς προάγει την ενεργή συμμετοχή των πολιτών στην προάσπιση των θεμελιωδών τους δικαιωμάτων και ενδυναμώνει την κοινωνική αλληλεγγύη και συνοχή.

Η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας ως ένα Επιστημονικό Σωματείο μη Κερδοσκοπικό βασιζόμαστε στα ευγενή κίνητρα των ανθρώπων που δρουν ή θα ήθελαν να δράσουν ως εθελοντές με στόχο να απαλύνουμε τον ανθρώπινο πόνο και να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο κόσμο.

Ιδιαίτερα αν είστε νέα/νέος χωρίς προϋπηρεσία, η εθελοντική εργασία όχι μόνο θα εμπλουτίσει το βιογραφικό σας αλλά θα σας δώσει την ευκαιρία να αποκτήσετε εμπειρία στην πράξη. Ακόμα και αν έχετε εμπειρία αλλά δεν έχετε απασχόληση αυτή τη στιγμή, η εθελοντική εργασία θα μπορούσε να είναι μία διέξοδος σε τυχόν αρνητικά συναισθήματα που σας διακατέχουν και θα μπορούσε να σας ενεργοποιήσει θετικά προς όφελος του εαυτού σας και του συνάνθρωπου σας.

Όποιος ενδιαφέρεται να παράσχει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του κάποιες ώρες την ημέρα, ή κάποιες ημέρες την εβδομάδα, παρακαλούμε να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 210 74 70 257 ή μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..  Μας είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι οι ψυχολόγοι, υπάλληλοι γραφείου, γραφίστες, προγραμματιστές, μεταφραστές, λογιστές, δικηγόροι, ηλεκτρολόγοι και όποιος δεν έχει χρόνο να διαθέσει θα μπορούσε να μας ενισχύσει οικονομικά.

 

Ευχαριστούμε!

Αιτήσεις Μελών

Περιοδικό Μαστολογίας

Who's Online 

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 426 επισκέπτες και κανένα μέλος

Συμβουλές

Απόψεις για την Σχολή

Webinars

Γίνετε Μέλος

Δελτίο Τύπου

Η τεχνητή νοημοσύνη και ...

Στη Ρόδο 3-6 Μαΐου 2023 το 21ο Παγκόσμιο Συνέδριο ...

Δελτίο Τύπου: Τριήμερη ...

Η μεγάλη επιτυχία που είχε η τριήμερη ...

Δελτίο Τύπου: Επίτιμος ...

 

ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ: ΔΙΗΜΕΡΗ ...

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή, τόσο με φυσική ...

Τελευταία Νέα

Επικοινωνία

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 124Β (2ος όροφος) Αθήνα,
ΤΚ 11526

Τηλ. 210 7470257
Fax: 210 7716834
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρείτε μας στο Facebook

Scroll to top