ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

«Η ευτυχία της προσφοράς είναι το πιο γλυκό συναίσθημα που μπορεί να νιώσει ο καθένας μας όταν στηρίζει τον συνάνθρωπο του».

Αυτό το μήνυμα έστειλε η ελληνικής καταγωγής πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας μιλώντας στο χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό δείπνο, που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας το βράδυ της Κυριακής στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάνια» για την οικονομική ενίσχυση του Κέντρου «Έλλη Λαμπέτη» και το οποίο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

«Είχα την ευτυχία, συμπλήρωσε η πριγκίπισσα Αικατερίνη, οι γονείς μου να με μεγαλώσουν λέγοντας πως η προσφορά φέρνει ευτυχία και να με διδάξουν τη χαρά της προσφοράς από πολύ μικρή ηλικία.

Κάλεσε δε όσους μπορούν να στηρίξουν το Κέντρο «Έλλη Λαμπέτη» προκειμένου να συνεχιστεί το έργο του».

Από την πλευρά της η πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας καθηγήτρια κ. Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα, που ήταν και η ψυχή της διοργάνωσης, καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους εξέφρασε τις ευχαριστίες των μελών του Δ.Σ της Εταιρείας για την στήριξη τους.

Η κ. Μουζάκα αναφερόμενη στο Κέντρο, που φέτος συμπλήρωσε δέκα χρόνια ζωής και προσφοράς, είπε πως έχουν στηριχτεί στα χρόνια που πέρασαν περισσότερα από 4500 άτομα(πάσχουσες από καρκίνο του μαστού γυναίκες και άτομα της οικογένειας τους).

«Δυστυχώς, τόνισε η κ Μουζάκα, η οικονομική κρίση που ταλανίζει τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, έπληξε και το «Έλλη Λαμπέτη», το οποίο κινδυνεύει να αναστείλει τη λειτουργία του λόγω οικονομικών αδυναμιών.

Όμως αυτό δεν πρέπει να γίνει σε αυτή τη χρονική στιγμή, γιατί το έργο του Κέντρου είναι αναγκαίο όσο ποτέ. Πιστεύουμε στην ανθρώπινη αλληλεγγύη και ελπίζω ότι με τη βοήθεια όλων το Κέντρο θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες στις πάσχουσες από καρκίνο του μαστού γυναίκες που τις έχουν ανάγκη».

Ακολούθησε η βράβευση από την κ. Μουζάκα της πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας, για το πλούσιο κοινωνικό έργο που προσφέρει διεθνώς.

Το ψυχαγωγικό κομμάτι της εκδήλωσης άνοιξε η τραγουδίστρια κ. Μαρία Τσαρούχα, πουτραγούδησε μετη συνοδεία του πιανίστα κ. Κώστα Αναδιώτη.

Η βραδιά έκλεισε με επίδειξη μόδας από τον Οίκο OscarDeLaRenta, ο διευθυντής του οποίου κ. Μιχάλης Μαυρίκης και η σύζυγος του Αντιγόνη Γιαννουκάκου, διευθύντρια του Οίκου Νυφικών του OscarDeLaRenta μερίμνησαν να έρθει από τη Νέα Υόρκη η ανοιξιάτικη συλλογή RESORT 2013 που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα μετά τη Νέα Υόρκη. Tην καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η κ. Αλίς Δικαίου.

Επίσης παρουσιάσθηκαν γούνες Ντίνας Σιώρα και κοσμήματα από την προσωπική συλλογή της Κορίνας Βουράκη. 

Μεταξύ άλλων τίμησαν με την παρουσία το φιλανθρωπικό δείπνο οι πρέσβεις του Μαρόκου και του Καναδά με τις συζύγους τους, ο πρέσβης της Κορέας, η σύζυγος του πρέσβη της Τουρκίας και η πρόξενος της Τουρκίας. Την Πριγκίπισσα συνόδευε η αδελφή της κ. Μπέτυ Ρουμελιώτη. 

Χορηγοί του δείπνου ήταν η Ευρωιατρική, το Μαιευτήριο Λητώ, η ΕuromedicaΑνατολικής Αττικής, η Εταιρεία τεντών Βελέκης, η Interamerican, η Διαφημιστική Εταιρεία ΒΒDΟ, το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία και η Εταιρεία 2 care plus .

Η ομιλία της Προέδρου της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας κ. Λυδίας Ιωαννίδου Μουζάκα :

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΑΣ

Κ. ΛΥΔΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ- ΜΟΥΖΑΚΑ

ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ, 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ»

 

  

Υψηλοτάτη Πριγκίπισσα της Σερβίας Αικατερίνη, 

Εξοχότατε Κύριε Πρέσβη του Μαρόκου,

Εξοχότατε Κύριε Πρέσβη του Καναδά, 

Εξοχότατη Κυρία Πρέσβυρα της Τουρκίας, 

Εξοχότατε Κύριε Πρέσβη της Κορέας, 

Κυρία Γενικέ Πρόξενε της Τουρκίας, 

 

Αξιότιμη Κυρία Καμένου 

Κύριε Αντιπρόεδρε, Κύριε Γενικέ Γραμματέα και Μέλη της ΕΕΜ 

Αξιότιμοι Χορηγοί μας, 

Κυρίες και Κύριοι εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, 

Αγαπητοί Φίλοι και Φίλες,

Κυρίες και Κύριοι που παρευρίσκεσθε απόψε εδώ. Καλησπέρα σε όλους και καλώς ήλθατε.

 Ως Πρόεδρος της ΕΕΜ, εκφράζω προς όλους σας τη χαρά και τη συγκίνηση που αισθανόμαστε όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την παρουσία σας στην αποψινή εκδήλωση η οποία έχει σκοπό να στηρίξει τη συνέχιση της λειτουργίας του Κέντρου Ψυχοκοινωνικής υποστήριξης Γυναικών με καρκίνο του μαστού «Έλλη Λαμπέτη». 

Το Κέντρο «Έλλη Λαμπέτη» το οποίογιορτάζει φέτος τα δέκα χρόνιαπροσφοράς του στην Ελληνική κοινωνία, παρέχει δωρεάν τις υπηρεσίες του τόσο στις γυναίκες με καρκίνο του μαστού όσο και στα μέλη των οικογενειών τους. 

Επιτρέψτε μου να σταθώ και να τονίσω τη σημασία που έχει η ψυχολογική υποστήριξη της γυναίκας στην οποία γίνεται η διάγνωση καρκίνου του μαστούκαι το shock που προκαλείται στηνπάσχουσα,αλλά και στους οικείους της. 

Εκτός της ασθένειας,ο εισβολέας έχει πλήξει την πιό καίρια περιοχή του γυναικείου σώματος που σχετίζεται με τη θυληκότητα της γυναίκας, με την ανάπτυξη του πιο στενού δεσμού ανάμεσα στο παιδί και στη γυναίκα-μητέρα κατά τη διάρκεια του θηλασμού, εν τέλει με την ίδια την αυτοπεποίθησή της ως άτομο. 

Στα ανωτέρω προστίθεται και η ψυχολογική καταπόνηση που προκαλούν οι αναπόφευκτες χειρουργικές και μη επεμβάσεις. 

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνει η πατρίδα μας, η Ελλάδα, μία περίοδος πουεκτός τηςοικονομικήςδοκιμασίαςγια τους περισσότερους, αποτελεί και δοκιμασία θεσμών και αξιών για το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας, η συνέχιση του κοινωνικού έργου που προσφέρει το Κέντρο «Έλλη Λαμπέτη» καθίσταται επιτακτική περισσότερο από ποτέ. 

Και αυτό γιατί η ψυχολογική επιβάρυνση που αναφέραμε πιό πάνω ότι υφίστανται οι γυναίκες με καρκίνο του μαστού, δυστυχώς πιά, στην πλειονότητα των περιπτώσεων έρχεται να προστεθεί σε ένα ήδη υφιστάμενο κακό ψυχολογικό υπόβαθρο, απόρροια της περιρρέουσας ατμόσφαιρας στην Ελληνική κοινωνία, με αποτέλεσμα οι ψυχολογικές επιπτώσεις στις πάσχουσες να είναι σημαντικά μεγαλύτερες απ’ότι στο παρελθόν. 

Γι’ αυτούς τους λόγους,η αποψινή σας παρουσία αποκτά μία ιδιαίτερη σημασία, και μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ καθέναν σας προσωπικά για την τιμή που μας κάνατε να παρεβρεθείτε στην εκδήλωση της Ε.Ε.Μ. 

Η παρουσία σας επιβεβαιώνει ότι η ελπίδα της αλληλεγγύης και της υποστήριξης δεν έχει ακόμη χαθεί.

 

Κυρίες και Κύριοι, 

Η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου για να πραγματοποιηθεί το φετινό Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο δείπνο στη Μεγάλη Βρετανία ήταν πολύ δύσκολη.

Αρχικά έπρεπε να διαλέξουμε το χώρο.

Αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε την εκδήλωσή μας σε αυτό το ιστορικό, ξενοδοχείο της Αθήνας, θέλοντας να προσδώσουμε μία σημειολογική διάσταση στον εορτασμό των δέκατων γενεθλίων του Κέντρου«Έλλη Λαμπέτη».

Η Μεγάλη Βρετανία με την παρουσία της συμπλήρωσε την εικόνα του ιστορικού κέντρου πέριξ της πλατείας Συντάγματος, προσδίδοντας με την αρχιτεκτονική της παρουσία και αίγλη, μία αίσθηση αρμονίας και οπτικής ολοκλήρωσης.

Το Κέντρο «Έλλη Λαμπέτη» από την άλλη πλευρά παρόλο που είναι πολύ νεότερο χρονολογικά της Μεγάλης Βρετανίας, με την παρουσία και το έργο του αυτά τα δέκα χρόνια, άλλαξε ριζικά στην Ελλάδα τον τρόπο αντιμετώπισης των ψυχολογικών επιπτώσεων του καρκίνου του μαστού, συμβάλλοντας σε μία πιό ολιστική προσέγγιση στην αντιμετώπιση της νόσου, συμπληρώνοντας αρμονικά την Ιατρική θεραπευτική αγωγή.

Και όπως η Μεγάλη Βρετανία κρατά με την παρουσία της ζωντανό το κέντρο της Αθήνας, το οποίο έχει υποστεί μία σειρά επιθέσεων τα τελευταία χρόνια,που το έχουν υποβαθμίσει, έτσι προσπαθούμε και εμείς να κρατήσουμε ζωντανή και να μην υποβαθμίσουμε την υποστήριξη και την ελπίδα που προσφέρει στις πάσχουσες από καρκίνο του μαστού γυναίκες το Κέντρο «Έλλη Λαμπέτη»,παρά τα πλήγματα που αναπόφευκτα δέχεται τα τελευταία τρία χρόνια λόγω της κρίσης που διέρχεται η πατρίδα μας.

Δυσκολότερη ήταν όμως η απόφαση που θα αφορούσε στη διαμόρφωση της τελικής τιμής της πρόσκλησης.

Γι’ αυτό λοιπόν επιτρέψτε μου ακόμα μία φορά να πω με όλη μου την καρδιά, ότι οι ευχαριστίες ανήκουν σε όλους εσάς, που παρευρίσκεστε απόψε κοντά μας, γεμίζοντας την αίθουσα του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο, στις δύσκολες εποχές που διανύουμε.

Χωρίς τη δική σας παρουσία δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί η αποψινή εκδήλωση.

 

Κυρίες και Κύριοι, 

Η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας ιδρύθηκε το 1979.

Η θετική ανταπόκριση της Ελληνικής κοινωνίας μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε το έργο μας.

Η ενημέρωση και η κοινωνική ευαισθητοποίηση είναι τα όπλα μας στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού.

33 χρόνια συμβάλλουμε στη συνεχή εκπαίδευση και μετεκπαίδευση ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού. Μεταλαμπαδεύουμε και ανταλλάσουμε γνώσεις μέσω Συνεδρίων και Ημερίδων.

Το 2002 απαντήσαμε άμεσα στην ανάγκη των γυναικών με καρκίνο του μαστού για ολοκληρωμένη ψυχολογική υποστήριξη, ιδρύοντας το Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης γυναικών με καρκίνο του μαστού «Έλλη Λαμπέτη», όπου δωρεάν και ολόψυχαπαρέχονται οι υπηρεσίες του.

Ο αγώναςμαςαυτός, πιστέψτε με, υπερβαίνει κατά πολύ τις δυνατότητες που έχει μια επιστημονική, μη κερδοσκοπική Εταιρεία, όπως είναι η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας.

Επί πλέον οαγώνας μας κατά του καρκίνου του μαστού σχετίζεται και με τηνενημέρωση και ευαισθητοποίηση των γυναικών, απέναντι στην άγνοια και τηναδιαφορία που επικρατούσαν δυστυχώς μέχρι πρότινοςγια τον καρκίνο του μαστού.

Η ελπίδα και η θέληση που έχουμε να στηρίξουμε τον «άνθρωπο» και να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, μας δίνουν την απαραίτητη δύναμη να υπερνικήσουμε εμπόδια και να συνεχίσουμε το έργο μαςπάντα με τη δική σας συμμετοχή και συνεισφορά.

Όλοι βρίσκεστε εδώ απόψε, για να στηρίξετε ο καθένας από την πλευρά του το έργο μας. Κάποιοι από εσάς το κάνετε για πολλοστή φορά, κάποιοι άλλοι όμως έρχεστε για πρώτη φορά κοντά μας και χαιρόμαστε γι’ αυτή μας την επαφή. Σε όλους σας, για ακόμα μία φορά, εκφράζουμε ειλικρινά την ευγνωμοσύνη μας που αποδεχθήκατε να συμμετάσχετε στην αποψινή μας εκδήλωση.

Ιδιαίτερη τιμή για εμάς απόψε αποτελεί η παρουσία της

Αυτής Βασιλικής Υψηλότητας

της Πριγκιπίσσης Αικατερίνης της Σερβίας

η οποία είναι γνωστή για το διεθνές φιλανθρωπικό και κοινωνικό της έργο,το οποίο αφορά όχι μόνον στα παιδιά, αλλά στην Ιατρική γενικότερα.

H παρουσία Σας απόψε εδώ Υψηλοτάτη,

μας τιμά ιδιαίτερα

και μας ενθαρρύνει

να συνεχίσουμε τον αγώνα μας,

που αφορά αφενός μεν στην καταπολέμηση

του καρκίνου του μαστού μέσω της πληροφόρησης και ευαισθητοποίησης των γυναικών και της περαιτέρω εξειδίκευσης των Ιατρών-, αφετέρου δεστην προσπάθειά μας να εξασφαλίσουμε στις γυναίκες που έχουν ήδη νοσήσει, καλύτερη ποιότητα ζωής μέσω της ψυχοκοινωνικής υποστήριξης

 

Υψηλοτάτη,

Σας ευχαριστούμε και πάλι για την παρουσία σας εδώ απόψε.

Η αποψινή εκδήλωση αποτελεί επίσης μια καλή ευκαιρία, για να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους που έχουν ευαισθητοποιηθεί και στηρίζουν εδώ και μερικά χρόνια, το Κέντρο «Έλλη Λαμπέτη».

Τον Πρέσβη του Καναδά κ. RobertPeck και τη σύζυγό του Μαρία Peck-Πανταζή και τον Πρέσβη του Μαρόκου κ. Abdelkader ELANSARI και τη σύζυγό του Khadija, που έχουν μεταλαμπαδεύσει και σε άλλους Πρέσβεις στην Αθήνα , το μήνυμα της στήριξης στο έργο της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την αγαπητή Αλίς Δικαίου, γνωστή σε όλους σας και φίλη πλέον του Κέντρου Έλλη Λαμπέτη, για όλη της την προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια και τη στήριξη της στο Κέντρο μας. Αποτελεί για μας έναν ισχυρό συμπαραστάτη και συνοδοιπόρο στο έργο που επιτελούμε.

Στην προσπάθεια μας να επιτύχει το αποψινό δείπνο απευθυνθήκαμε στις συζύγους όλων των Αρχηγών των Κομμάτων της Βουλής. Ανταποκρίθηκαν οι κυρίες Μπακατσέλλου του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και η κ. Καμένου του Προέδρου Ανεξάρτητοι Έλληνες. Τις ευχαριστούμε και τις δύο.

 

Κυρίες και Κύριοι,

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το Χριστουγεννιάτικο αυτό δείπνο, έχει ωςσκοπό τη στήριξη της συνέχισης της λειτουργίας του Κέντρου «Έλλη Λαμπέτη».Το δείπνο αυτό είναι αφορμή να ανανεώσουμε και να δυναμώσουμε την ορμή μας για στην επίτευξη των στόχων μας, κρατώντας ανοιχτές τις πύλες του Κέντρου.

Ας διαδώσουμε το μήνυμα της αγάπης και της αλληλεγγύης, κι ας ευαισθητοποιήσουμε τις Άγιες τούτες ημέρες που έρχονται τους ανθρώπους που μπορούμε να επηρεάσουμε με τη γνώμη μας, ενημερώνοντάς τους για το έργο του Κέντρου μας.Να θυμάστε πάντα, ότι η σωστή πληροφόρηση και ενημέρωση βοηθάει ανθρώπους και μπορεί να σώσει ζωές.

Με την ευκαιρία αυτή, θα ήθελα να ευχαριστήσω το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία που στάθηκε αρωγός στην αποψινή μας προσπάθειά, και ιδιαίτερα τον κ. Άγγελο Μανιουδάκη για την άψογη συνεργασία μας.

Θερμότατες ευχαριστίες θα ήθελα να απευθύνω στην κ. Μαρία Τσαρούχα που θα μας συντροφεύσει μουσικά με τη συνοδεία του πιανίστα κ. Κώστα Αναδιώτη.

Ευχαριστίες επίσης αξίζουν στον Οίκο Μόδας OscarDeLaRentaγια την προσφορά της επίδειξης μόδαςπου θα απολαύσουμε, την κ. Ντίνα Σιώρα για τις γούνες και την κ. AliceΔικαίου για την επιμέλεια της επίδειξης.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μας ευχαριστίες στους χορηγούς της βραδιάς,

- Την Ευρωιατρική,

- Το Μαιευτήριο Λητώ,

- Την Εuromedica,

- Την Εταιρεία τεντών Βελέκης

- Την Interamerican

- BBDO

Θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε επίσης στους δωροθέτες, που μας προσέφεραν πλούσια δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά.

Ευχαριστώ τα Μέλη του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας και είμαι σίγουρη ότι ο καθένας προσέφερε τα μέγιστα.

Ιδιαίτερα θα μου επιτρέψετε να απευθύνω τις θερμές μου ευχαριστίες στον Γενικό Γραμματέα της Εταιρείας, ιατρό κ. Ξενοφώντα Βακάλη, που πρωταγωνίστησε στην προσπάθεια αυτή.

Τέλος, για ακόμα μία φορά θέλω να τονίσω ότι τα πιό πολλά ευχαριστώ αξίζουν σε όλους εσάς που με την παρουσία σας απόψε εδώ, δίνετε το μήνυμα της στήριξης και της αλληλεγγύης στους οικονομικά δύσκολα καιρούς που διανύουμε.

Στο σημείο αυτό, ως συνέχεια της παράδοσης της Εταιρείας μας και μετά από απόφαση του Δ.Σ., φέτος τιμούμε την ΑΒΥ την Πριγκίπισσα Αικατερίνητης Σερβίας.

Η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη, πάτρων του ανθρωπιστικού οργανισμού Lifeline Hellas , υποστηρίζει τα τελευταία δέκα χρόνια Ιατρικά Ιδρύματα, Ιδρύματα του συστήματος κοινωνικής βοήθειας, ενώ έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση και στην ευαισθητοποίηση του γενικού πληθυσμού σεσοβαρά ιατρικά και κοινωνικά θέματα. Παράλληλα έχει επικεντρωθεί στην ιατρική εκπαίδευση, ενώ έχει πραγματοποιήσει προγράμματα ανταλλαγής,για ιατρούς και επαγγελματίες υγείας. Αρκετές από τις ετήσιες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις που διοργανώνει έχουν ως σκοπό την ενίσχυση της ανθρωπιστικής αρωγής και βοήθειας στα πιό ευπαθή κομμάτια του πληθυσμού.

Επίσης, τα τελευταία πέντε χρόνια το φιλανθρωπικό ίδρυμα της Πριγκίπισσης έχει επικεντρώσει τις δραστηριότητες του στην πρόληψη,τη διάγνωση και τηθεραπεία του καρκίνου του μαστού στη Σερβία, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και την Εθνική Εκστρατεία "Η Σερβία κατά του καρκίνου". 'Έτσι το Lifeline Hellas, έχει κατορθώσει να εξασφαλίσει πολύτιμες δωρεές για τη στήριξη Ιατρικών Ινστιτούτων, όπως την κινητή μονάδα ψηφιακής μαστογραφίας η οποία έχει ταξιδέψει σε ολόκληρη τη Σερβία, εξετάζοντας 3.500 γυναίκες και η οποία ήταν δωρεά του φιλανθρωπικού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος της Νέας Υόρκης.

Παρακαλώ την Υψηλοτάτη να προσέλθει για να της απονεμηθεί η τιμητική πλακέτα.

 Σας ευχαριστώ θερμά και εύχομαι Καλά & Χαρούμενα Χριστούγεννα σε όλους σας και να είμαστε πάλι εδώ όλοι μαζί για να γιορτάσουμε τα άλλα 10 χρόνια του Κέντρου Έλλη Λαμπέτη.

 

Καλή διασκέδαση.

Αιτήσεις Μελών

Περιοδικό Μαστολογίας

Who's Online 

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 63 επισκέπτες και κανένα μέλος

Συμβουλές

Επικοινωνία

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 124Β (2ος όροφος) Αθήνα,
ΤΚ 11526

Τηλ. 210 7470257
Fax: 210 7716834
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρείτε μας στο Facebook

Scroll to top