Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας (ΕΕΜ) θα ήθελαν να εκφράσουν και δημόσια τις θερμές τους ευχαριστίες στον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο,

 

 

ο οποίος   είχε την ευγενική διάθεση να καλύψει  τα έξοδα εγγραφής, μετάβασης και διαμονής (ύψους 5.218,00€) ενός ιατρού-μέλους της ΕΕΜ  στο 18ο Παγκόσμιο Συνέδριο Μαστολογίας (18th World Congress on Breast Healthcare) της Διεθνούς Εταιρείας Μαστολογίας (SIS-Senologic International Society) που έλαβε  χώρα στο Ορλάντο της Φλώριδας των ΗΠΑ από 16 έως 20 Οκτωβρίου 2014.

 

 Η κάλυψη των εξόδων του ιατρού και η συμμετοχή του στο Συνέδριο,   επέτρεψε την αξιοπρεπή παρουσία της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, ως ομάδας σύμφωνα με το δικαίωμα συμμετοχής της στη  Γενική Συνέλευση της Διεθνούς Εταιρείας Μαστολογίας (5 άτομα) που επίσης έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου.

 

Η υποστήριξή του αυτή συνέβαλε θετικά στην προσπάθεια διεκδίκησης εκ μέρους της Ελληνικής Αντιπροσωπείας της πραγματοποίησης του 21ου Παγκοσμίου Συνεδρίου Μαστολογίας του 2020 στην Ελλάδα. Η ανάθεση ενός Παγκοσμίου Συνεδρίου στην Ελλάδα, θα προσφέρει σημαντικά οφέλη τόσο σε επίπεδο επιστημονικό όσο και σε επίπεδο τουριστικό στη χώρα μας.

 

Ο τόπος διεξαγωγής του ανωτέρω Συνεδρίου θα καθοριστεί όπως προκύπτει από το Καταστατικό της Παγκόσμιας Εταιρείας Μαστολογίας-SIS, 4 χρόνια πριν τη διοργάνωσή του, δηλαδή στο 19ο  Παγκόσμιο Συνέδριο Μαστολογίας που θα λάβει χώρα το 2016 στην Πολωνία.

Αιτήσεις Μελών

Περιοδικό Μαστολογίας

Who's Online 

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 586 επισκέπτες και κανένα μέλος

Συμβουλές

Επικοινωνία

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 124Β (2ος όροφος) Αθήνα,
ΤΚ 11526

Τηλ. 210 7470257
Fax: 210 7716834
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρείτε μας στο Facebook

Scroll to top