Η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας και το Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης γυναικών με καρκίνο του μαστού "Ελλη Λαμπέτη", θέλοντας να ενισχύσουν και να διαδώσουν το μήνυμα της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, διαθέτουν προς πώληση χριστουγεννιάτικες κάρτες για τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους συνεργάτες σας.

Τιμή πώλησης 10,00 ευρώ οι 10 κάρτες.

Λογαρ. Τραπέζης Alpha Bank                                        

34 900 200 200 31 96
IBAN: GR 47 0140 3490 3490 0200 2003 196

και

34 900 200 200 53 19
IBAN: GR 53 0140 3490 3490 0200 2005 319

Δικαιούχος: Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας

Παρακαλούμε μετά την πληρωμή σας να μας αποστείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα στοιχεία σας και το νούμερο κάρτας της αρεσκείας σας απο το παρακάτω δειγματολόγιο. (Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-7470257)

Δείγματα καρτών:

 

Η έννοια του εθελοντισμού συνδέεται με την αλληλεγγύη και την ανιδιοτελή προσφορά. Ο εθελοντισμός εκφράζεται με πολλούς τρόπους, ο καθένας από αυτούς με τo δικό του πρόσωπο και μέθοδο δράσης. Κοινό χαρακτηριστικό όμως όλων είναι η συνδρομή τους στην προάσπιση των κοινωνικών, οικονομικών και περιβαλλοντικών προβλημάτων και καλείται να αναπληρώσει τα κενά που δημιουργεί η αδυναμία του κράτους και οι μηχανισμοί της αγοράς.

Ο εθελοντισμός δεν είναι απλά ένας όρος, είναι στάση ζωής και δρα εποικοδομητικά στο κοινωνικό σύνολο καθώς προάγει την ενεργή συμμετοχή των πολιτών στην προάσπιση των θεμελιωδών τους δικαιωμάτων και ενδυναμώνει την κοινωνική αλληλεγγύη και συνοχή.

Η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας ως ένα Επιστημονικό Σωματείο μη Κερδοσκοπικό βασιζόμαστε στα ευγενή κίνητρα των ανθρώπων που δρουν ή θα ήθελαν να δράσουν ως εθελοντές με στόχο να απαλύνουμε τον ανθρώπινο πόνο και να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο κόσμο.

Ιδιαίτερα αν είστε νέα/νέος χωρίς προϋπηρεσία, η εθελοντική εργασία όχι μόνο θα εμπλουτίσει το βιογραφικό σας αλλά θα σας δώσει την ευκαιρία να αποκτήσετε εμπειρία στην πράξη. Ακόμα και αν έχετε εμπειρία αλλά δεν έχετε απασχόληση αυτή τη στιγμή, η εθελοντική εργασία θα μπορούσε να είναι μία διέξοδος σε τυχόν αρνητικά συναισθήματα που σας διακατέχουν και θα μπορούσε να σας ενεργοποιήσει θετικά προς όφελος του εαυτού σας και του συνάνθρωπου σας.

Όποιος ενδιαφέρεται να παράσχει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του κάποιες ώρες την ημέρα, ή κάποιες ημέρες την εβδομάδα, παρακαλούμε να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 210 74 70 257 ή μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..  Μας είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι οι ψυχολόγοι, υπάλληλοι γραφείου, γραφίστες, προγραμματιστές, μεταφραστές, λογιστές, δικηγόροι, ηλεκτρολόγοι και όποιος δεν έχει χρόνο να διαθέσει θα μπορούσε να μας ενισχύσει οικονομικά.

 

Ευχαριστούμε!

Τι είναι το Κέντρο «ΕΛΛΗ ΛΑΜΠΕΤΗ»

Το Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Γυναικών με καρκίνο του μαστού «Έλλη Λαμπέτη» ιδρύθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας το Μάρτιο του 2002 με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των γυναικών με καρκίνο του μαστού, καθώς και τη στήριξη των μελών, των οικογενειών τους. Είναι ένα ανεξάρτητο ελληνικό εξωνοσοκομειακό Κέντρο που επιχορηγείται από δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς.  

Από τη δημιουργία του μέχρι σήμερα, το Κέντρο έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε πάνω από 4000 γυναίκες και άνδρες που το επισκέφθηκαν, ή έκαμαν τηλεφωνική συνεδρία ή από την επαρχία, ή επειδή δεν μπορούσαν να  μετακινηθούν, ή ακόμη επειδή ήθελαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους. 

Στο ιδιαίτερα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον του Κέντρου, καταρτισμένοι ψυχολόγοι, παρέχουν ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες ψυχολογικής και κοινωνικής υποστήριξης με ραντεβού, τηρώντας τις αρχές του ιατρικού απορρήτου. 

 Σε ποιους απευθύνεται το Κέντρο 

 • Σε όλες τις γυναίκες με πρόσφατη διάγνωση της νόσου
 • Σε όλες τις γυναίκες που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού και ακολουθούν θεραπευτική αγωγή
 • Σε όλες τις γυναίκες που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας
 • Στα άτομα του στενού οικογενειακού, εργασιακού και κοινωνικού τους περιβάλλοντος
 • Στις γυναίκες με καρκινοφοβία

 Οι υπηρεσίες που προσφέρει το Κέντρο.

 Το Κέντρο προσφέρει, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση: 

 • Ενημέρωση σε σχέση με τη νόσο
 • Ατομική ψυχολογική και συμβουλευτική
 • Υποστήριξη σε γυναίκες με πρόβλημα καρκίνου του μαστού
 • Ψυχολογική και συμβουλευτική υποστήριξη στις οικογένειες τους, τόσο κατά τη διάρκεια της θεραπείας όσο και μετά
 • Υποστήριξη στη διαδικασία της επανένταξης στο οικογενειακό και εργασιακό περιβάλλον
 • Δυνατότητα γνωριμίας και επαφής με άλλες γυναίκες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα
 • Συμμετοχή σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και άλλες δραστηριότητες (ημερίδες, εορταστικές εκδηλώσεις, bazaars, συναυλίες, εκθέσεις ζωγραφικής κτλ.)
 • Group Therapy
 • Θεραπευτικές ομάδες καλλωπισμού
 • Θεραπευτικές ομάδες διαιτητικής
 • Παροχή ειδικού έντυπου υλικού

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι στις εκλογές της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας (ΕΕΜ), της 20ης Απριλίου 2015  εξελέγησαν  και συγκροτήθηκαν σε Σώμα τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου  ως ακολούθως:

 

Πρόεδρος:                  Λυδία Ιωαννίδου-Μουζάκα 

 

Αντιπρόεδρος:           Αθανάσιος Εξαδάκτυλος

 

Γεν.Γραμματέας:         Αγγελική Αθανασίου

 

Ταμίας:                        Γεώργιος Κόκκαλης

 

Μέλη:                         Απόστολος Ζαβός

                                   Γεώργιος Κασσάρας

                                   Πέτρος Μαλακάσης               

 

Να υπογραμμίσουμε ότι τα Μέλη της ΕΕΜ αναγνωρίζοντας τη σημαντική προσφορά  της Προέδρου κ. Λυδίας Ιωαννίδου-Μουζάκα προς την Εταιρεία  την εξέλεξαν χθες για 8η συνεχή θητεία,τον κ. Πέτρο  Μαλακάση  για 2η θητεία και τα υπόλοιπα 5 νέα Μέλη αποτελούν το νέο αίμα  στο Δ.Σ. για την Εταιρεία.   

Όσοι θέλουν να γίνουν δωρητές, χορηγοί ή υποστηρικτές του έργου μας και του Kέντρου «Eλλη Λαμπέτη», μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ. 210 7470257.

Η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας πιστεύει ότι και με τη δική σας έμπρακτη συμπαράσταση θα συνεχίσει απρόσκοπτα το δύσκολο έργο της.

 

H Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας (ΕΕΜ) εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στην Εταιρεία «Θ. Κ. ΣΚΑΓΙΑΣ ΑΒΕΕ» για την καλοσύνη που είχαν να προσφέρουν δωρεάν γραφική ύλη στην Εταιρεία για την κάλυψη των αναγκών της.

Περιοδικό Μαστολογίας

Who's Online 

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 28 επισκέπτες και κανένα μέλος

Συμβουλές

Επικοινωνία

Κηφισίας 18 Αθήνα,
ΤΚ 11526

Τηλ. 210 7470257
Fax: 210 7716834
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρείτε μας στο Facebook

Scroll to top