Η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας (ΕΕΜ),  έχει  ως επίκεντρο τη φροντίδα  της υγείας της γυναίκας  με την εκπαίδευση των ιατρών που ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στη Μαστολογία. Απο το 2009 η Ελληνική Σχολή Μαστολογίας διοργανώνει κάθε χρόνο 5 διήμερους κύκλους για τον παραπάνω σκοπό.

Λίγα λόγια απο τον Διευθυντή της Σχολής

Από τον Απρίλιο του 2009 η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας, ίδρυσε και λειτουργεί την Ελληνική Σχολή Μαστολογίας για να παρέχει μια ολοκληρωμένη πολυεπιστημονική εκπαίδευση στους ιατρούς που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη Μαστολογία, ανεξάρτητα από τον κορμό της βασικής  ειδικότητας στον οποίο ανήκουν.Η Σχολή περιλαμβάνει 5 διήμερους κύκλους (100 διδακτικές ώρες) μαθημάτων.

Η Διεύθυνση της Σχολής ανταποκρινόμενη στα αιτήματα των μαθητών για πληρέστερη και περισσότερο εμπεριστατωμένη εκπαίδευση  αποφάσισε και εφαρμόζει από το 2016 την  βιντεοσκόπηση  όλης της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Οι σπουδαστές της Σχολής παρακολουθώντας ξανά τις βιντεοσκοπημένες ομιλίες μπορούν  να διευκρινίζουν απορίες ή να καλύπτουν κενά γνώσεων. Oι βιντεοσκοπημένες ομιλίες θα διατίθενται  ηλεκτρονικά  (on demand) από τον ιστοχώρο της Σχολής σε σπουδαστές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν μέρος  της εκπαιδευτικής διαδικασίας μέσω κλειδάριθμου. Θα εκπέμπονται και σε πραγματικό χρόνο (live streaming) μέσω Internet για ιατρούς που δεν ζούν στην Αθήνα και θέλουν να παρακολουθήσουν την εκπαιδευτική διαδικασία on line χωρίς να επιβαρυνθούν με τα έξοδα και τον κόπο της μετακίνησης.

Θα ήθελα να ενθαρρύνω τους υποψήφιους σπουδαστές και να τους  προτρέψω να παρακολουθήσουν ολόκληρη ή τμήματα της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της Σχολής Μαστολογίας, η οποία κινείται σε πολύ υψηλό επίπεδο και για τα Ελληνικά αλλά και για τα Διεθνή δεδομένα.

Δρ. Νικόλαος  Δημητρόπουλος, MD, PhD
Διδάκτωρ Ογκολογίας Μαστού Παν. Αθηνών
Ειδικός Ακτινοδιαγνωστής Μαστού,
Διευθυντής της Σχολής Μαστολογίας,
της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας

 

Ενημερώνουμε τους υποψήφιους σπουδαστές οτι οι διήμεροι κύκλοι σπουδών για το 2018 έχει ώς εξής:

  • 1ος Κύκλος    2 & 3      Μαρτίου         
  • 2ος Κύκλος    27 & 28  Απριλίου        
  • 3ος Κύκλος    22 & 23  Ιουνίου          
  • 4ος Κύκλος    28 & 29  Σεπτεμβρίου  
  • 5ος Κύκλος    16 & 17  Νοεμβρίου      

 Οι διήμεροι κύκλοι θα διεξαχθούν στο: Αμφιθέατρο ''Επαμεινώνδας Μεγαπάνος'' Μαιευτήριο Λητώ (Μουσών 7-13 Αθήνα)

Η Διεύθυνση της Σχολής ανταποκρινόμενη στα αιτήματα των μαθητών για πληρέστερη και περισσότερο εμπεριστατωμένη εκπαίδευση  αποφάσισε και εφαρμόζει από το 2016 την  βιντεοσκόπηση  όλης της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Οι σπουδαστές της Σχολής παρακολουθώντας ξανά τις βιντεοσκοπημένες ομιλίες μπορούν να διευκρινίζουν απορίες ή να καλύπτουν κενά γνώσεων. Oι βιντεοσκοπημένες ομιλίες θα διατίθενται ηλεκτρονικά (on demand) από τον ιστοχώρο της Σχολής σε σπουδαστές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας μέσω κλειδάριθμου. Θα εκπέμπονται και σε πραγματικό χρόνο (live streaming) μέσω Internet για ιατρούς που δεν ζούν στην Αθήνα και θέλουν να παρακολουθήσουν την εκπαιδευτική διαδικασία on line χωρίς να επιβαρυνθούν με τα έξοδα και τον κόπο της μετακίνησης.

Περισσότερες Πληροφορίες: τηλ. 210 7470257 και email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μπορείτε να κατεβάσετε το πρόγραμμα σε pdf εδώ

 

Για την Ελληνική Σχολή Μαστολογίας

Η Πρόεδρος 
Λυδία Ιωαννίσου Μουζάκα

Υποκατηγορίες

Περιοδικό Μαστολογίας

Who's Online 

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 31 επισκέπτες και κανένα μέλος

Συμβουλές

Επικοινωνία

Κηφισίας 18 Αθήνα,
ΤΚ 11526

Τηλ. 210 7470257
Fax: 210 7716834
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρείτε μας στο Facebook

Scroll to top